Nifakta zirve

Son günlerde “Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dosyası var” şeklinde başlayan tartışma da bu minvâlde… Kasetle getirdikleri adamın ayaklarına bağ olacağından, 2023 Seçimlerine girerken oyları böleceğinden korkuyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bu bakımdan korkuyorum. Ya siyâsî, ya fiilî bir infaz plânlanıyor olabilir hakkında!

NİFAK, “bölmek, içinden çıkarmak” demek…

Münafık ise “çıkıntı, bölücü”…

Öyle sünepe, öyle arsız, öyle bit yavrusu ki bu tip, yaptığında ya da düşündüğünde başarılı olsa “Ben yaptım” veya “Ben demiştim” der, başarılı olmazsa iftira atar, kendinden uzak tutar.

Birileri, kendileri hakkında “bölücü terör örgütü” denilmesinden hoşlanmıyor, “Neremiz bölücü, silahımız bile yok” diyorlar.

Bölücülüğü sadece silahla yapılan bir eylem sanıyorlar.

Yaptıkları nifak eyleminin “bölmek” anlamına geldiğini, toplumu bozarak içinden ayrık çıkıntılar elde etmek olduğunu fark edemiyorlar.

Silahlarının dilleri olduğunu göremiyorlar.

Kaldı ki, ellerine kaçakçılardan satın aldıkları silahlarla hücum etmemişlerdi 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan gece. Bunda bile bu milletin varını yoğunu kullanmaktan ar etmemişlerdi.

Başarılı olsalardı “Biz yaptık” demekten çekinmeyecek, “Biz yargılayacağımızı söylemiştik” diyeceklerdi.

Başaramayınca “tiyatro”, “kontrollü darbe” diyerek iftira atmaktan çekinmediler.

Dedik ya, münafık!

Ukrayna’dan MİT operasyonu ile getirilen ve sağlığında sadece FETÖ’yü hedefine aldığı bilinen Necip Hablemitoğlu’unu katleden Nuri Gökhan Bozkır’ı Erdoğan’ın tetikçisi ilân etmişler şimdi de. Yahu bir kere de “Evet, biz yaptık” deyin be!

Kıbrıs’ta öldürülen Halil Falyalı’nın infaz emrini de Erdoğan vermiş. Be alçaklar, be utanmazlar, Erdoğan hukuk tanımayıp böyle bir yola başvursa, inanın bu isimlerle uğraşmazdı!

Nuri Gökhan Bozkır’ın yakalanması uykularını öyle kaçırıyor ki, neye çatacaklarını şaşırdılar.

Son günlerde “Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir dosyası var” şeklinde başlayan tartışma da bu minvâlde…

Kasetle getirdikleri adamın ayaklarına bağ olacağından, 2023 Seçimlerine girerken oyları böleceğinden korkuyorlar. Kemal Kılıçdaroğlu hakkında bu bakımdan korkuyorum. Ya siyâsî, ya fiilî bir infaz plânlanıyor olabilir hakkında!

Birtakım AK Partililerin Kılıçdaroğlu hakkında böyle bir dosya dedikodusu üzerinden var olan tartışmayı alevlendirmek istemelerine hayretle bakıyorum.

Siz Hablemitoğlu’nu öldüren Nuri Gökhan’ı Ukrayna’dan getirirsiniz, başka bir Nuri Gökhan, işini yapıp Arjantin’e kaçar. Rus büyükelçinin nasıl katledildiğini unutmayın!

Bunlarda bu nifak, bu münafık öz var olduktan sonra, bütün facia ortamını oluşturup problemi Erdoğan’ın kucağını bırakmak gibi bir huyları varken, çok da eğlenmemek lâzım.

Necip Hablemitoğlu’ndan Hrant Dink’e, Muhsin Yazıcıoğlu’ndan Ali İsmail Korkmaz’a, zamanında Emniyet Teşkilatına sızdırıp çıkarıldıkları duruşmalarda emri sözde yetkili amirlerden aldıklarını söyleyen madrabazları, 15 Temmuz dâvâlarında tertemiz insanları lekelemeye kalkışan arsızları tanıyoruz.

Bu ahlâksız örgüt, nifakta nasıl zirve yapılacağını şifrelerini verirken, Türkiye’de siyaseti yönlendirmenin peşinde. Oyuna gelmeyelim!