Nelerle uğraşıyoruz?

Enerji rezervlerine ulaşan Türkiye, bu şeytanların kâbusu… Borçlarını ödemiş, kalkınmasında en yüksek seviyeyi görmüş ve üretimde liderler arasına girmeye aday olmuş Türkiye, bu şeytanların ıslıklarını susturuyor. Mafyanın çöktüğü, rant şebekelerinin deşifre edildiği ve dağıldığı, Mason ve türevi organizasyonların saklanacak delik aradığı Türkiye, bu şeytanlar için bir zindan!

TÜRKİYE, yıllarca üzerinde uğraşıp didindiği bir gelişme sürecinin içine girdi, ancak nelerle uğraşıyoruz, farkında mıyız?

Bir savaş gerecinin yazılımını millîleştirdiği için katledilen, şehit edilen mühendisleri oldu bu memleketin…

Bu devletin istihbarat kuruluşlarını kendi ofisleri gibi kullanan dış servisler vardı…

Bu ülkenin, geceleri önünde yorgan döşek sıra beklendiği, muayene için doktora, yatış sırasında hademeye rüşvet ödendiği zamanları vardı.

Bir gecede hortumlanarak millî serveti kaçırılan bir ülkeydi bu ülke…

Nelerle uğraşıyoruz?


Bugün gelinen noktada, bırakın sadece yazılım için mühendisi katledilen bir ülke olunmasını, kendi yazılımlarını ve araçlarını üreten bir Türkiye var.

Bugün bırakın kendi vatandaşının istihbarat çetelesini tutan bölücü ve çift taraflı çalışan istihbarat ajanlarını, yurt dışında etkin ve yabancı servisler ile çok uluslu şebekelerin korkulu rüyası olan bir istihbarat teşkilâtına sahip Türkiye var.

Bugün bırakın önünde döşekle sıra beklenen hastaneleri, hastaların on dakika beklediğinde kıyameti koparmaktan geri durmadığı bir gelişmişliğe sahip Türkiye…

Bir bezirgân başının videolarıyla çökmez bu memleket.

Hele milletvekili kılığına girebilmiş bir casus provokatörün söyledikleriyle sokaklara dökülmez bu halk.

15 Temmuz’da “Evinizde durun” diyecek, 15 Temmuz’dan yırttıktan sonra “Sokaklara çıkın” diye bağıracaksınız ha?

Sırf Sağlık Bakanlığı tabelâsının önündeki “TC” ibaresi tabelâda kullanılmadı diye “Ülkeyi bölüyorlar” diyenlerin bugün söyledikleriyle nereye varmak istediklerini çok iyi anlıyoruz.

Anlıyoruz ki bu tipler, şeytandan aralarında sitemle bahsedip onun tahtını kapmanın peşindeler.

Enerji rezervlerine ulaşan Türkiye, bu şeytanların kâbusu…

Borçlarını ödemiş, kalkınmasında en yüksek seviyeyi görmüş ve üretimde liderler arasına girmeye aday olmuş Türkiye, bu şeytanların ıslıklarını susturuyor.

Mafyanın çöktüğü, rant şebekelerinin deşifre edildiği ve dağıldığı, Mason ve türevi organizasyonların saklanacak delik aradığı Türkiye, bu şeytanlar için bir zindan!

Şeytanlara inat, var olsun Türkiye!

Hainlere inat, yaşasın Türkiye!

Düşmanlara inat, baki olasın Türkiye!