Millet İttifakı’ndaki sürtüşme büyüyor!

Hiziplerin kılıçları çekilmiş ama destekçileri en tepenin direktifini bekliyor. Bu süreçte Abdullah Gül tarafı da boş durmuyor. Babacan’ın kendi partileriyle seçime gireceğini açıklaması da Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu cenahı sıkıştırdı. Anlaşılan, tuvalet terliği, Şam’da kayısı...

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında alınan yargı kararı, Kaftancıoğlu, İmamoğlu ve Akşener tarafından oluşturulan Millet İttifakı A cenahını köşeye sıkıştırdı.

Millet İttifakı parçalı bir yapı olduğu için bu üçlüyü “A cenahı” şeklinde adlandırdık.

Bu sıkışma, A cenahını Kılıçdaroğlu ile anacağımız B cenahına mahkûm etti. Kılıçdaroğlu da Kara Muratlığını, bütün CHP muhiplerini CHP İstanbul İl Başkanlığı önüne çağırarak yaptı.

Hem de sadece bir hafta önce Kaftancıoğlu’nun Kılıçdaroğlu’nu Suriyelileri bir yılda tamamen göndermek vaadi hakkında eleştirmişken...

Alınan yargı kararı oldukça tartışmalı. Çok ama çok haklı gerekçelerin olduğu başlıklarda ceza almayan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanına hakaret üzerinden ceza aldı.

Ancak bu kadar olurdu.

Kör istedi bir göz, yargı verdi iki acayip karar.

Göreceğiz işin ardını...

Bizim izah etmek istediğimiz, Millet İttifakı’nı bölmeye çalışanların birbirlerini rezil edip birbirlerini kurtarmaya çalışmaları hakkında... Hiziplerin kılıçları çekilmiş ama destekçileri en tepenin direktifini bekliyor.

Bu süreçte Abdullah Gül tarafı da boş durmuyor.

Babacan’ın kendi partileriyle seçime gireceğini açıklaması da Kılıçdaroğlu’nun bulunduğu cenahı sıkıştırdı.

Anlaşılan, tuvalet terliği, Şam’da kayısı...