Loading

Aktroller farkında değiller ama Kemal abimiz bu memleket için büyük nimet. Düşünsenize, muhalefette bile bunca icraat yapabilen adam, iktidar olunca neler yapmaz? Hele KHK’lı FETÖ’cülerin, PKK’lıların, DHKP-C’lilerin tekrar görevlerine iade edildiklerini, Osman Kavala’nın ve Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakıldıklarını da bir düşünün. Memleket uçacak işte o zaman!

İŞTE oldu. Kemalciğim sayesinde yeni yıla da girdik.

Kemalciğim söylemese Erdoğan bizleri 2022’ye mahkûm edecekti. Ömür billah eski senede kalacaktık.

Allah’tan, Bay Kemal kendi iktidarlarında yepisyeni yıllara gireceğimizi vaat etti de Erdoğan 2023’ün gelmesine izin verdi.

Malûmunuz, Kemalciğimin daha hükümet olmadan memleketin bilumum meselelerini çözebilmek gibi sihirli güçleri var.

Hangi birini sayayım? ÖTV’yi mi, asgarî ücret zammını mı, KYK borçlarını mı? Hangi birini?

İşte en son EYT meselesini de hâllediverdi, sağ olsun.

Her ne kadar vakt-i zamanında (ki o zamanlar SSK Genel Müdürü idi kendisi), “Emeklilik yaşı seksen de olsa SSK kurtulamaz” demişliği varsa da en son memleketin EYT meselesini de çözüverdi kendisi.

Hakikaten de, SSK’yı o hâle getirmişti ki SSK’nın kurtulması artık imkânsızdı. Kurtulamadı da. Nihayetinde SSK battı, yerine SGK açıldı.

Kemalciğim yine haklı çıktı.

Erdoğan inat etmese Kemalciğim memleketteki işsizlik problemini de çözmüştü çoktan. Her muhtar için bir kalem memuru atayarak işsizliği bitirecekti Kemal abimiz. Ama dinleyen yok ki.

Gerçi işsiz sayısı, kalem memuru atanacak muhtar sayısının 50-100 katı kadar ama en azından her mahalleden bir işsiz azalırdı, gerisi de gelirdi bir şekilde.

Hesap uzmanı Kemal Bey hesap hatası yapıyor olamaz ya.

Kemal abimiz bu sene de ilk iş olarak enflasyonu düşürecek. Yeter ki Erdoğan, Kemal Abimizi dinlesin.

Meselâ, Kemalciğim sayesinde “Ne işimiz Libya’da, Suriye’de?” demeden bu coğrafyalara gittik, fena mı oldu?

Maalesef Azerbaycan’a silah yardımında bulunmamız da Bay Kemal’in marifetiyle oldu.

Akdeniz’de, Karadeniz’de saldırgan ve yayılmacı politikalar izliyorsak, gaz ve petrol arıyorsak ve hatta buluyorsak Kemalciğimin söyleyip Erdoğan’ın yapması sayesindedir.

İHA-SİHA, Kızılelma, Millî Muharip Uçak, yerli otomobil veya nükleer santral, Kemalciğim olmasaydı Erdoğan’ın aklına bile gelmezdi.

Köprüler, havaalanları, yollar, tüneller, şehir hastaneleri, üniversiteler Kemal Bey’in projeleriydi. Zaten Marmaray’ı da Ecevit yapmıştı.

Kemal abimiz olmasa bu Erdoğan bizi Ukrayna’nın yanında savaşa sokardı. Herkes sonuçta Kemal abimizin tarafsız kalmamız gerektiğini söylediğini, Erdoğan’ın da Ukrayna’dan yana tavır koyduğunu pekâlâ biliyor.

Aktroller farkında değiller ama Kemal abimiz bu memleket için büyük nimet. Düşünsenize, muhalefette bile bunca icraat yapabilen adam, iktidar olunca neler yapmaz?

Hele KHK’lı FETÖ’cülerin, PKK’lıların, DHKP-C’lilerin tekrar görevlerine iade edildiklerini, Osman Kavala’nın ve Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakıldıklarını da bir düşünün.

Memleket uçacak işte o zaman!

Uyuşturucu tacirlerinden, organ ve insan ticareti yapanlardan, kara para aklayanlardan da vergilerimizi aldık mı, bizi tutana aşk olsun!

Her oyunda yeni kâğıt destesi açmak suretiyle Türkiye’deki AR-GE faaliyetlerinin ve teknolojik hamlelerin nasıl şahlanacağını da hesaba katmadım bile.

Onu da varın, siz düşünün!

Kalınız sağlıcakla efendim.