Kilitlenen büyük enerjinin yolu açıldı!

Bu milletin yükseliş gücü ve yükseliş enerjisi inanılmaz bir geniş alan bulmaya başlayacaktır bundan böyle, emin olunuz! Tarihî yürüyüşümüz, Ayasofya’nın İslâm mabedi olmasıyla batıya doğru kolaylaşmıştı, 10 Temmuz 2020 itibariyle, daha önce kilitlenen enerjimiz de akışı için artık yol bulacaktır.

KIRK beş yıl evvel bugünlerde, sağ yumruklarımızı kaldırıp, “Zincirler kırılacak, Ayasofya açılacak!” diye mitingler yapar, sloganlar atar, duvar yazılarıyla İstanbul’u süslerdik…

Bu topraklara sâdık her vatanseverin beklentisiydi Ayasofya’nın yeniden ibadethâne olarak varlığını devam ettirmesi…

Ancak Ayasofya’da enerjimizi kilitlediler. Tıpkı Kudüs’te kilitledikleri gibi…

Biliyorsunuz ki, batıya doğru ve evrensel güç merkezi olma amacına muti yürüyüşümüzün en kritik aşaması, İstanbul’un Fethi ve Fatih Sultan Mehmed Han’ın Akşemseddin Hazretleri ile birlikte Ayasofya’yı İslâm mabedi hâline dönüştürmesidir.

Bu mabedi 1930’ların başında tekrar tutsak ettirerek enerjimizi kilitlediler.

10 Temmuz 2020 günü bu enerji çözülmüştür!

Bu milletin yükseliş gücü ve yükseliş enerjisi inanılmaz bir geniş alan bulmaya başlayacaktır bundan böyle, emin olunuz!

Tarihî yürüyüşümüz, Ayasofya’nın İslâm mabedi olmasıyla batıya doğru kolaylaşmıştı, 10 Temmuz 2020 itibariyle, daha önce kilitlenen enerjimiz de akışı için artık yol bulacaktır.

Bizans’ın sözcülüğüne soyunmuş odaklar, hem kendi halklarına, hem Müslümanlara, hem de dünyanın çeşitli noktalarında kıydığı hukuk manzaralarına bakmalıdırlar.

Türkiye’nin içişlerine karışılmamalıdır…

Keza Türkiye bu kararla, içişlerine karışma yönünde gösterilecek tüm etkileri nasıl bir şiddetli tepkiyle bertaraf edeceğinin sinyalini de göstermiştir.

Türkiye özgün ve özgür bir ülkedir, kararını vermiştir!

***

Evet, 10 Temmuz 2020… Sayın Cumhurbaşkanımız, imzaladığı kararla, “Artık Ayasofya özgürdür!” demiştir.  

İşte “Lider” farkı!

İnanç, azim ve kararlılık… Sayın Cumhurbaşkanımız, devlet ile milletin derin ittifakının yükselen Türkiye eşiğindeki en kritik kararını bu ilkelerle vermiştir.

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, milletimize, Danıştay 10’uncu Dairesi’nin hukukçularına teşekkür ediyorum.

Türkiye’nin önü bundan böyle son derece açıktır…