Hayvan

Türkiye’de ve dünyada hukuku işte bu kullandığım dile mahkûm edip devletin ve milletin büyüğüne hakaret etmeyi özgürlük sayarak ahlâksızlık ve aymazlığına bütün bir devletin hukukunu kılıf edinen hayvandır.

“BÜYÜKBAŞ hayvan saraya girdiğinde hayvandan kral olmaz, saray ahır olur” diyerek Devletimin ve Milletimin en başındaki kimseye küfreden kişi hayvandır.

“Büyükbaş hayvan saraya girdiğinde hayvandan kral olmaz, saray ahır olur” diyerek Devletimin ve Milletimin en başındaki kimseye küfredeni destekleyen hayvandır.

“Büyükbaş hayvan saraya girdiğinde hayvandan kral olmaz, saray ahır olur” diyerek Devletimin ve Milletimin en başındaki kimseye küfretme eylemini galiz hakaret olmamakla niteleyen hayvandır.

“Büyükbaş hayvan saraya girdiğinde hayvandan kral olmaz, saray ahır olur” diyerek Devletimin ve Milletimin en başındaki kimseye benim küfrettiğimi söyleyen hayvandır.

“Büyükbaş hayvan saraya girdiğinde hayvandan kral olmaz, saray ahır olur” diyerek Devletimin ve Milletimin en başındaki kimseye küfredene sahip çıkan kişiye benim küfrettiğimi söyleyen hayvandır.

“Büyükbaş hayvan saraya girdiğinde hayvandan kral olmaz, saray ahır olur” diyerek Devletimin ve Milletimin en başındaki kimseye küfredildiği sırada susan kimse hayvandır.

“Büyükbaş hayvan saraya girdiğinde hayvandan kral olmaz, saray ahır olur” diyerek Devletimin ve Milletimin en başındaki kimseye küfrettiği için soruşturma açanları tehdit eden hayvandır.

“Büyükbaş hayvan saraya girdiğinde hayvandan kral olmaz, saray ahır olur” diyerek Devletimin ve Milletimin en başındaki kimseye küfredene küfrediyorum zannıyla alınan hayvandır.

“Hayvan” olmakla nitelediğim bu kişiler hakkında galiz küfür ve hakaret ettiğimi düşünerek şahsıma hakaret etmeyi göze alan hayvandır.

“Milletin evine ahır, devletin başına büyükbaş hayvan” diyen, hayvan misli hayvandır!

Eline kelepçe dahi takılmamışken ellerini arkasına götürerek algı oluşturmaya çalışıp çıktığı kişisel gelişim konferanslarında (!) muhataplarına yalan söylemeyi öğütleyen hayvandır.

Ettiği küfür ve hakarette Devletin ve Milletin başına “hayvan” demekten çekinmezken sözde modernite şovuyla hayvanlara dost olmayı salık veren hayvandır.

Varsayım ve zan gibi ifadelerle düşünce özgürlüğüne takiyye yaptırdığımı savunan hayvandır.

Türkiye’de ve dünyada hukuku işte bu kullandığım dile mahkûm edip devletin ve milletin büyüğüne hakaret etmeyi özgürlük sayarak ahlâksızlık ve aymazlığına bütün bir devletin hukukunu kılıf edinen hayvandır.