Gazâmız mübârek olsun, açık bir savaşa girdik

Şüphesiz Gladyo’nun kriptoları Devlet’in kılcal damarlarına yapışmış vaziyette bekamızın temizlenmesini engellemek için binbir türlü oyunla saklanarak zafiyet yaşamamızı istiyor. Bir an yaşatabilirler. Ama bir ölür, bin diriliriz. Onların kestikleri ancak sakalımız olur bundan sonra. Biz ise kollarını buduyoruz.

GEÇTİĞİMİZ haftanın son gününde, Saadet Partisi’nin yayın organı TV5’in yapımı olan bir programda FETÖ terör örgütü üyeliği nedeniyle Türkiye’den firar eden “Hakan Şükür” adlı terörist konuk edildi.

TV5 yönetimi ahlâksız bir basın açıklaması yaparken, Saadet Partisi’nden bir açıklama da gelmedi. Ne de olsa resmî olarak bu ülkenin siyâsî partilerinin yayın organları bulunmuyor. Hepsi birbirinden bağımsız. Yerseniz…

Biz bu durumu “Devlet’e meydana okuma” eylemi olarak konuşurken, Pazar gününün ikindi vaktinde İstanbul’un meşhur İstiklâl Caddesi’nde bombalı bir terör saldırısı gerçekleştirildi.

6 vatandaşımızı bekaya uğurladık. Yaklaşık 80 yaralımız var.

Acı içindeyiz.

Rahmân’a kavuşanlara rahmet dilerken, yaralılarımıza Cenab-ı Allah’tan şifa diliyoruz.

Allah milletimizi ve Devletimizi esirgesin!

Hepimizin başı sağ olsun!

Görüyoruz ki, karşı taraf açık savaşı başlattı. Artık gazâmız mübârek olsun!

2023 Seçimlerine giderken, Türkiye’nin düşmanları dâhilî işbirlikçileriyle mevzilenmiş durumda. Zira TV5’teki rezaletten başlayarak taradığımız kadrajda İstiklâl Caddesi’ndeki hamle de basbayağı görünüyor. Artık açık oynuyorlar. Utanmıyorlar, saklanmıyorlar.

1990’lı yıllarda da böylelerdi. Açık açık, saklanmadan, cephe cephe, örgüt örgüt… Bir oradan, bir buradan saldırıyorlardı. Bu çapraz saldırılarla, kurdukları çete ve örgütlere çapraz alanlar açıyorlardı. Bir tarafta saldırı olurken, diğer tarafta Devlet sözde işlemez hâldeymiş gibi göstermeye çalışıyorlardı.

Gladyo’nun elemanları dindar, laik, Atatürkçü, Sağcı, Solcu, Ülkücü, Komünist, Akıncı diye görünüyor, MİT’te, Emniyet’te, TSK’da, siyâsî partilerde ve sivil toplum örgütlerinde yerlerini alarak girdikleri kılıklardan manipülasyonlar yapıyorlardı. Bugün de öyle.

Şüphesiz Gladyo’nun kriptoları Devlet’in kılcal damarlarına yapışmış vaziyette bekamızın temizlenmesini engellemek için binbir türlü oyunla saklanarak zafiyet yaşamamızı istiyor.

Bir an yaşatabilirler. Ama bir ölür, bin diriliriz.

Onların kestikleri ancak sakalımız olur bundan sonra. Biz ise kollarını buduyoruz.

Şüphesiz sakal kesilince daha gür çıkar. Koldan ise giden gitmiştir.

Bu saatten sonra PKK, FETÖ, HDP, YPG, PYD, DHKP-C, DAEŞ ve sair terör örgütlerini muhatap alan, onların destekçileri olup da bir şekilde yasal yollarla kendilerine kılıf ve dokunulmazlık zırhı bulanlarla iletişime geçen herkes mimlidir. Milleti oyalayan, yan çizen, kıvıran, fırıldaklık eden bizden değildir!