Fetullah’ın sidikli donunda şifa arayanlar, Koronavirüse deva olacakmış!

Fetullahçılık, Koronavirüsten daha tehlikeli bir mikroptur! Tıpta, mikroba karşı mücadele için başka bir mikrop kullanılır. Ama Fetullahçılık mikrobu, Koronavirüse karşı kullanılacak bir mikrop değildir. Fetullah’ın yarım bıraktığı çayda, sümüklü mendilinde ve sidikli donunda şifa arayanlar, Koronavirüse deva olamazlar! “Deva olur” diyenler, buyursunlar, Pensilvanya orada, yol gösterecek hâlimiz yok! Zira bu kafada olanlar daha önce defalarca gittiler. Yolu herkesten çok, onlar bilirler...

“EFENDİM, KHK ile ihraç edilmiş bir doktor var. Atılmadan önce Koronavirüs ile ilgili çalışmaları varmış…”

E, ne yapalım?

“Efendim, KHK ile ihraç edilen Fetullahçı sağlıkçıları geri alalım. Böylece bu doktoru da iade etmiş oluruz…”

Evet, Koronavirüs salgınını ihanetlerine alet etmek isteyenler böyle bir kampanya başlatmış.

Kimi cehaletinden ama önemli bir kısmı ihanetinden bunu yapıyor!

***

Herkesin malûmu, “Mustafa Ulaşlı” adında Fetullahçı bir doktor, Koronavirüs konusunda güya geçmişte çalışmış…

KHK ile ihraç edildiği için bu kritik süreçte iade edilmesi için kampanya yürütenler var.

Bu işin başını çekenlere baktığımızda nasıl bir tezgâhla karşı karşıya olduğumuz besbelli: Elif Çakır, Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Emre Uslu, Adem Yavuzaslan ve daha niceleri…

Tabiî bunların bir kısmı, olayı daha ileriye taşımış ve sadece Ulaşlı değil, bütün FETÖ’cülerin iadesini isteyen taleplerde bulunur hâle gelmiş.  

Peki, kimdir bu Mustafa Ulaşlı?

Sağlık bilimleri konusunda yapılan uluslararası çalışmalar ve yayımlanan makalelerin takip edilebileceği PubMed adlı bir site var.

Bu sitede yer alan bilgilere göre, Ulaşlı’nın PubMed’e girmiş 29 tane yayını var. Bunlardan 6 tanesi Koronavirüs ile ilgili ve bu yayınların hepsi Ulaşlı’nın, zamanında çalıştığı Hollanda’dan çıkmış yayınlar...

Yayınların tarihlerine bakarsak, sadece son yayın 2020; diğer beş yayından biri 2011, dördü ise 2010 yılına ait…

Ulaşlı’nın Türkiye'den yaptığı yayınlar belli bir konuda odaklanmamış: Meme kanseri (5 yayın), beyin tümörü, çocuklarda Aşil tendonu kısalığı, irritabl barsak sendromu, Behçet hastalığı, kronik astım, multipl skleroz, kondrosarkom, tiroid kanseri, talasemi, kolorektal kanser, böbrek kanseri, kronik obstrüktif akciğer hastalığı, kalp damar hastalıkları, ailesel Akdeniz ateşi...

Anlaşılan, FETÖ’cü doktor her telden çalmış.

Eğer önümüzdeki günlerde -Allah muhafaza- yeni bir salgın meydana gelse, FETÖ’cü Ulaşlı’nın o konuda da bir makalesinin ortaya çıkma ihtimâli çok yüksek.

***

Türkiye ve dünya Koronavirüs ile mücadele ederken, Fetullahçı hainlerin tezini piyasaya sürenlerin niyeti ne?

Türkiye kala kala FETÖ’cü alçaklara mı kaldı?

Bu FETÖ’cüler sisteme dâhil edilince daha mı iyi olacak, yoksa arkadan her an hançerlenme korkusu yüzünden daha mı kötü olacak durum?

Bu kafayı 15 Temmuz öncesi ve sonrası çok defa gördük biz.   

15 Temmuz öncesi, “Ya bu Fetullahçı alçaklar devletin bütün kurumlarına sızmış da TSK’ya mı sızmamış? TSK içindeki Fetullahçılar da araştırılısın” denildiğinde, “Aman! Terörle mücadele var; TSK ile ilgili bu söylentiler mücadeleye zarar verir” denilerek konu örtbas edilmek isteniyordu.

Bu kafa yüzünden darbe gelene kadar TSK içerisindeki Fetullahçılarla mücadele edilemedi. Alçakların 15 Temmuz’da darbeye kalkışmasının ardından ancak mücadele kaçınılmaz oldu.

Aynı kafa bu kez, “Aman adı geçen herkesi alırsak TSK’da adam kalmaz. Hele hele adı geçen pilotlara dokunmayalım. Yoksa uçak kaldıracak pilotumuz kalmaz” diyerek karşımıza çıktı.

Madem sağlıkçı KHK’lıları iade edeceğiz, TSK’dan 500 pilotun ayrılmasına sebep olan Şevket Paltaları da alalım!

***

Fetullahçılık, Koronavirüsten daha tehlikeli bir mikroptur!

Tıpta, mikroba karşı mücadele için başka bir mikrop kullanılır. Ama Fetullahçılık mikrobu, Koronavirüse karşı kullanılacak bir mikrop değildir.

Fetullah’ın yarım bıraktığı çayda, sümüklü mendilinde ve sidikli donunda şifa arayanlar, Koronavirüse deva olamazlar!

“Deva olur” diyenler, buyursunlar, Pensilvanya orada, yol gösterecek hâlimiz yok! Zira bu kafada olanlar daha önce defalarca gittiler. Yolu herkesten çok, onlar bilirler...