Fetullah’ın mîrasçılarını Manukyan telâşı sardı!

Fetullah’ın bu fuhuş ordusuyla avucuna aldığı kişiler, örneğini verdiğim işadamı gibi ne zaman davranacaklar? Bu konuda bir şeylerin yapılması lâzım. Fetullah’ın asıl tehlikeli mîrası bu! Eğer o mîrası ortadan kaldıramazsak, FETÖ ve türevleriyle mücadele etmemiz mümkün olmaz!

DOKSANLARIN vergi rekortmeni, genelev işletmecisi Matild Manukyan, mîrası yüzünden son günlerde yeniden gündem oldu.

Manukyan, bu kez oğlu Kerope Çilingir’in ölümü nedeniyle gündeme geldi. Öldüğü günden beri devam eden mîras kavgası, oğlu Kerope Çilingir’in ölümü üzerine daha da alevlendi.

Manukyan’ın kavga konusu olan mîrası epey yekûn olduğu için magazin basını hiç bu dâvânın peşini bırakmadı. Genelev patroniçesi Manukyan’ın kayıtlara geçen mîrasında 500 daire, 50 dükkân, 4 han, 4 yazlık, 220 ticarî taksi plâkası, 40 bina, 2 fabrika, Kalamış’ta yat, bir Rolls-Royce, dört BMW ve dört tane de Mercedes otomobil ile bir otel yer alıyor.

Normal şartlarda bunlar bizi ilgilendirmiyor. Bize ne genelev patroniçesinin servetinden veya o servet üzerinden doğan mîras kavgasından! Ama o mîrasın nasıl elde edildiği hususu, bir benzerlik nedeniyle ilgi alanımıza giriyor…

Bir dönem Fetullahçı yapılanmanın içinde bulunmuş, yapının çirkin yüzünü görünce FETÖ’den ayrılıp örgütle ilgili önemli ifşalarda bulunan Çetin Acar, FETÖ Çatı Dâvâsı’nda verdiği ifadeyle, Fetullahçı terör örgütünün fuhuş yapılanmasını gözler önüne sermişti.

Acar, ifadesinde, FETÖ’cülerin 3 bin kişilik fuhuş ordusu kurduğunu dile getirerek, “Bunların bin civarı Gülen evlerinde kalanlar... Bunlar bakanların, milletvekillerinin, generallerin koynuna sokuluyordu ve kayıt altına alınıyordu. Bunların arkasındaki de eski Emniyet Terörle Mücadele Başkanı Cihangir Çelik’tir. Bunun kullandığı ‘Zehra’ isminde bir ‘fahişe imamı’ vardır. Okumaya gelen bin civarında kişi, Gülen’in evinde fahişe olarak kullanılıyor” dedi.

3 bin kişilik fuhuş ordusu, Manukyan’ın kaç katı kim bilir?

FETÖ, bunları belli ki tuzak kurmak için kullanmış. Ama Fetullah’ın parayı nasıl sevdiğini herkes biliyor. Dolayısıyla bu ordu üzerinden Manukyan’ın kazandığı paralardan çok daha fazla para kazandığı kesin!

Sadece kadın ticareti yaparak para kazanmadı Fetullah bu işlerden. Şantaj yoluyla bu paraları 10’a, 100’e katladı…

***

Fetullah’ın kadın tacirleri, İzmir’deki bir fuarda tuzağa düşürüp koynuna alüfte yerleştirdikleri bir işadamından günler sonra okul için yardım talebinde bulunurlar. İşadamı talebi reddeder. Bunun üzerine kadın tacirleri, işadamının mâkâmını terk ederler. Ancak terk sırasında bir CD’yi sehpanın üzerine bırakarak giderler.

Daha sonra CD’yi fark eden işadamı, onu bilgisayarına yerleştirir ve izler. Durumu anlar. Netîcede şantajın nereye varacağını öngörür ve her şeyi eşine anlatmaya karar verir…

Eşi ile arasında çetin olaylar geçer, ama bir şekilde kendini affettirmeyi başarır.

Bunun üzerine kendisini ziyarete gelenleri arar, mâkâmına davet eder. Fetullahçı kadın tacirleri, amaçlarına ulaştıklarını umarak, ellerini ovuştura ovuştura gelirler. İşadamı, güvenliğe kapıları kapattırır ve bu alçaklara, “Bana kurduğunuz bu tuzak sebebiyle, düştüğüm hatâdan dolayı bana bir tek eşim hesap sorabilirdi ve ben bu hesabı verdim” diyerek masanın altında sakladığı sopayı çıkarıp Fetullahçı kadın tacirlerine gerekeni yapar…

***

Bugünlerde Fetullah’ın hasta olduğunu duyan mîrasçılarının birbirlerine düştüklerine dair haberler yayınlanıyor. ABD ve Avrupa’da, tıpkı Manukyan’ın mîrasçıları gibi, birbirine hakaret edip suçlayanlar var.

Fetullah’ın fuhuştan kazandığı para onların olsun. Lâkin burada dikkat edilmesi gereken çok önemli bir mevzu var: Fetullah’ın bu fuhuş ordusuyla avucuna aldığı kişiler, örneğini verdiğim işadamı gibi ne zaman davranacaklar?

Bu konuda bir şeylerin yapılması lâzım. Fetullah’ın asıl tehlikeli mîrası bu!

Eğer o mîrası ortadan kaldıramazsak, FETÖ ve türevleriyle mücadele etmemiz mümkün olmaz!