Biden de gelip geçecektir

Adâlet, hak ve hukuk için Erdoğan Türkiye’sinden başka çaba gösteren bir ülke var mı? Yok! Dünya zulüm ve adâletsizlik kaynıyor. Firavunluk bütün insanlığı teslim almış durumda. Şeytan, asr-ı saâdetini yaşıyor. Dünya mazlumlara zindan olmuş… Böyle bir dünyayı Rabb-i Celîl, ümitsiz ve istikametsiz bırakır mı? Hayır! Mutlaka hakkı tutup yükseltecek bir kavmi sahaya sürer ve bu kavim, küfrün setlerini yıka yıka yükselir.

BU ülke, çok şaşırtıcı bir ülke, gerçekten. Üzücü olan şey ise, iki büyük cihan devleti kurmuş bir milletin çocuklarının içine düştükleri aşağılık kompleksi… Bu nasıl bir köle ruhluluk, bu nasıl bir özgüven eksikliği, bu nasıl bir mankurtluk hâli, akıl alır gibi değil!

Bugünlerde ABD’de Biden denen Türk ve İslâm düşmanı herif, “Başkan” namzedi olarak zuhur etti ya, suret-i haktan görünen ve koynunda haç taşıyan ne kadar insan varmış madem. Kasımpatı gibi pat pat açılıverdiler. Kimi ekonomist, kimi siyâsetçi, kimi gazeteci... Meydanı da geniş bulup başladılar ahkâm kesmeye ve korku pompalamaya.

Maksatları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Sanki ABD, elli yıldır dostumuz imiş de şimdi düşmanımız olmuş havaları… Bu tip davranışların altında bir masumiyetin yattığını söylemek çok zor. Bu dost görünümlü bilgiç edâların bir şeylere işâret ettiği çok açık. Demek ki, bu arkadaşlar içimizde birilerinin nâm-ı hesabına geziyorlarmış.

Köşe yazılarına bakıyorum, adam güya bizim cephede görünüyor ama sanki ajandasını CIA hazırlıyor. Biden gelince şöyle olurmuş, dolar fırlarmış, Halkbank batarmış, tutuklular salınırmış, Çözüm Süreci yeniden başlamak zorundaymış... Saymaya bile gerek yok!

Tamam, Biden netâmeli biri zaten. Obama’nın yardımcısıyken Türkiye’ye ne kadar saldırdığını biliyoruz. FETÖ kumpaslarının, PKK kalkışmalarının, Kobani tezgâhlarının, ekonomik saldırıların arkasında hep o vardı. Başka bir ülkeyi iki hamlede yıkacak nice hile, tuzak ve entrikayı Türkiye üzerinde denediler de ne oldu? Ne olacak, tuzak kuranlara karşı tuzak kuranların En Hayırlısı olan Rabbimin tuzakları harekete geçti. Güçleri vardı, paraları vardı, müttefik ve işbirlikçileri vardı, hiçbir işe yaramadı!

Bu arkadaşlar boşuna yorulmasınlar, bir Biden değil, bin Biden de gelse sonuç değişmez!

İşte şuraya yazıyorum: Erdoğan, Biden karşısında da geri adım atmayacaktır. Bush, Obama ve Trump, Erdoğan döneminde gelip geçtiler. Kuşkusuz Biden de gelip geçecek ve Erdoğan, yerinde durmaya devam edecektir.

Bir bakalım şu koca dünyaya… Adâlet, hak ve hukuk için Erdoğan Türkiye’sinden başka çaba gösteren bir ülke var mı? Yok! Dünya zulüm ve adâletsizlik kaynıyor. Firavunluk bütün insanlığı teslim almış durumda. Şeytan, asr-ı saâdetini yaşıyor. Dünya mazlumlara zindan olmuş… Böyle bir dünyayı Rabb-i Celîl, ümitsiz ve istikametsiz bırakır mı? Hayır! Mutlaka hakkı tutup yükseltecek bir kavmi sahaya sürer ve bu kavim, küfrün setlerini yıka yıka yükselir.

İşin tuhafı, yükselişe geçen bir milletin önüne kimse geçemez. Bu, kader ile cenge girmek olur.

Kim ne derse desin, bu millet Hakk adına, hukuk adına, adâlet adına yükselişe geçmiştir. Bu hak yürüyüşüne kimse mâni olamayacaktır.

Ey felâket tellâlları, Biden başkanlığı sağ salim tamamlar mı, kuşkum var, ama iyi biliniz ki, “Biden gelecek, Erdoğan gidecek” diye boşuna bekliyorsunuz. Erdoğan, 2023 Seçimlerini de alarak yoluna devam edecektir.

Zaten 2021 ortasından sonra Türkiye’yi dizginlemek, artık hiçbir gücün elinde olmayacaktır. Çünkü Türkiye, artık bölgesel güç konumundan küresel güç konumuna geçmiştir. Hele de böyle bir güç Hakk kılıcı olarak işliyorsa…

Evet, bu ülke artık Hakk kılıcıdır ve kesiyorsa Hakk’ın emriyle kesiyor, biçiyorsa Rabbin buyruğuyla biçiyor. Aksini iddia eden varsa, hodri meydan!